Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U SELU VELEPOLjE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Velepolje, u ul. Vojnika Darka Bjelobrka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Velepolje.

INTERVENCIJE NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u naselju Gornji Matejevac, u Vodovodskoj ulici, kod broja 7 i Kapetana Rašića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, i moguć prekid na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda u dvorištu, potreban je ručni iskop u selu Supovac. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Supovac.

KVAR NA MREŽI U SELU POPOVAC

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Železničkoj, kod broja 47. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Železničkoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

POPRAVKA KVARA U SELU GABROVAC

Voda na površini, potrebna je intervencija u selu Gabrovac, u ulici 22. Decembar, kod broja7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

INTERVENCIJA U NIŠKOJ BANjI

Po prijavi korisnika slab je pritisak i potrebno je pronaći tačno mesto kvara i intervenisati u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 39. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za manji broj korisnika koji su prijavili oslabljen pritisak.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravka priključne veze u ulici Tome Rosandića. Zbog zamene prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Tome Rosandića. Popravke u šahtama obavljaće se pretežno u ulicama u centru: Radoja Domanovića 6 i19, Vojvode Mišića 4/2, Jovana Ristića 32/b, Svetozara Markovića 8, Miljkovačka 2, Ratka Vukičevića 5-kafe“Čair“ i u još nekim. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde