Naslovna Društvo ”Medijanino kulturno leto 2023” 15. i 16. avgusta u Parku Svetog Save

”Medijanino kulturno leto 2023” 15. i 16. avgusta u Parku Svetog Save

0
PODELI

”Medijanino kulturno leto 2023”, koje Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje u Parku Sveti Sava, biti održano 15. i 16. avgusta 2023. godine.

Dvodnevni muzički program ovogodišnjeg „Medijaninog leta“ počeće u utorak, 15. avgusta, u 20 sati, nastupom niških Mambi, dok će u nastavku programa od 21.30 posetioce svetosavskog parka zabavljati Željko Šašić.

Druge večeri, koncertom Tropiko benda, od 21.30 sat, biće završena ova tradicionalna manifestacija, koja svake godine okuplja više hiljada građana Niša i gostiju.

Prateća manifestacija ovogodišnjeg kulturnog leta u Medijani, je dečiji program, koji počinje u 18h i traje do 19h, a biće ispunjen radionicama slikanja i učenja starih zanata, kao što je bojenje figura, dekupaž tehnika, bojenje stakla, pustovana vuna / tkanje. Mališani će svoje radove moći da ponesu sa sobom.

Ovom prilikom, našim najmlađima biće deljene knjige, Zbornik radova sa 14.Medijaninog festivala Dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu, a za posetioce, a posebno mame, kompanija „Avon“ pripremila je prigodne poklone.

Program i koncerti, u organizaciji najveće niške opštine, obeležje su parka Sveti Sava, u kojem tokom leta Nišlije provode veliki deo slobodnog vremena i deo su kulturne ponude Grada Niša.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde