Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U SELU JELAŠNICA

Voda na površini, nužan je iskop u selu Jelašnica, u Sedlinskoj ulici, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sedlinskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnica.

POPRAVKA KVARA U JERMENSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Minovom naselju, u Jermenskoj ulici, kod broja 33. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj i okolnim ulicama: Anastasa Jovanovića, Petra Aranđelovića.

KVAR NA VEZI U SELU POPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U MILOŠA ĐURIĆA

Nastavljaju se radovi u ulici Miloša Đurića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Miloša Đurića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Kalač brdo, deo Bubanjske, deo Tanasija Mihajlovića Španca.

POPRAVKA KVARA U DONjOJ TRNAVI

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ulici Ljube Simića, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Donja Trnava.

KVAR NA VEZI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac, kod prodavnice. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovom selu i vikend naselju.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Trupale, na više adresa: Kardeljeva 17, Voždova 15, Beogradska 5. Zbog intervencija moguć je prekid do 15 sati na prostoru sela Trupale. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Sečanica, selu Čokot – Mramorska 1, na Toponičkom putu – na više adresa, Ilije Birčanina 43, Hilandarskoj 15a, Jovana Ristića 32/b, Starine Novaka 10, Strahinjića Bana 4, Vožda Karađorđa 39, Radoša Jovanovića Selje 53, Kazandžijsko sokače – 19, Milana Bakića 2, Bore Stankovića 3, i u još nekim. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde