Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U ULICI DEVETE BRIGADE

Voda je zatvorena tokom noći i nužan je iskop u ulici Devete brigade, prilaz na uglu sa ulicom Dr Zorana Đinđića (kod menjačnice). Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Devete brigade – prilaz i deo ulice Dr Zorana Đinđića, od ćevabdžinice“Pikant“ do skretanja u Devete brigade.

INTERVENCIJE NA MREŽI NA BATUŠINAČKOM PUTU

Voda na površini, potrebne su dve intervencije na Batušinačkom putu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na Batušinačkom putu i selu Batušinac.

KVAR NA VEZI U ULICI SVRLjIŠKOG PARTIZANSKOG ODREDA

Voda na površini, potreban je iskop na Trošarini, u ulici Svrljiškog partizanskog odreda, kod broja 99. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U TOLSTOJEVOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od juče, prvo je sanirana vodovodna mreža a tokom dana će se obavljati popravka priključne veze u naselju Donja Vrežina, u Tolstojevoj ulici, kod broja 23. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Tolstojevoj.

KVAR NA VEZI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, na dva mesta i potrebni su iskopi u selu Supovac. Zbog popravke kvarova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovom selu i vikend naselju.

POPRAVKA KVARA U JERMENSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Minovom naselju, u Jermenskoj ulici, kod broja 33. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj i okolnim ulicama: Anastasa Jovanovića, Petra Aranđelovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Ilije Birčanina 43, Branka Bjegovića 21, naselje Branko Bjegović – Humska 8/a, Milić Karamarković 14, Sime Milutinovića 1, Miljkovačka 1, u selu Jelašnica – Slobodana Anđelkovića, i još nekim. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde