Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVAROVA NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u Knez Selu, u ulici Svetog Ilije (ispod crkve), i pored zadružnog doma. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

PRODUŽETAK RADOVA U ULICI TODORA MILOVANOVIĆA

Voda je ušla u kuću korisnika, nastavlja se intervencija u ulici Todora Milovanovića, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu istoimene ulice.

KVAR NA MREŽI U ULICI VIZANTIJSKI BULEVAR

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 130. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu ul. Vizantijski bulevar, na prostoru od ulice Majakovoskog do Đerdapske i Radoja Dakića.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U TOLSTOJEVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u Tolstojevoj ulici, kod broja 28. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Tolstojevoj, i moguć prekid u okolnim ulicama: Milorada Gavrilovića, Geteovoj, Salvadora Dalija.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SUPOVAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac kod ambulante, potrebno raskopavanje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ovom selu i vikend naselju do 15 sati.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U U SELU GORNjE MEĐUROVO

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vladimira Vukadinovića bb, u selu Gornje Međurovo. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici, i moguć prekid na prostoru sela Gornje Međurovo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Kolubarska 1, Učiteljska 7, Hiladarska 15, Kralja Stevana Prvovenčanog 24, Jovana Skerlića 15, Cara Dušana 101/7, Jelašnička 7, Subotička 5, u naselju Nikola Tesla u ulici Branislava Kostića na više lokacija, Suvi Do- Đorđa Genčića 5, Hum- Pobede 6. Niškoj Banji – Gorana Nikolića (Školske česme), i Tošketovoj ulici, u selu Jelašnica na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde