Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U MILOŠA ĐURIĆA

Upao je asfalt, potreban je iskop u ulici Miloša Đurića, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Miloša Đurića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Kalač brdo, deo Bubanjske, deo Tanasija Mihajlovića Španca.

POPRAVKA KVAROVA NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u Knez Selu, u ulici Svetog Ilije (ispod crkve), i pored zadružnog doma. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

KVAR NA MREŽI U ULICI VIZANTIJSKI BULEVAR

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 130. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu ul. Vizantijski bulevar, na prostoru od ulice Majakovoskog do Đerdapske i Radoja Dakića.

RADOVI NA MREŽI U SELU PALjINA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Pljaina, u ul. Vodnika Bojana Cvetanovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Paljina.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi od prethodnih dana u Niškoj Banji, u ulici Školske česme. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Školske česme.

POPRAVKA MREŽE U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici, nužan je ručni iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda, kod broja 124. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde