Naslovna Društvo 10 godina humanitarnog rada fb stranice “Dar Od Srca -humanitarna stranica”

10 godina humanitarnog rada fb stranice “Dar Od Srca -humanitarna stranica”

0
PODELI
Darivanje paketića Dar od srca foto: GP018
Tatjana Petrović pokrenula fb stranicu Dar Od Srca -humanitarna stranica  koja je za ovih 10 godina pomogla mnogima. Obezbedila lekove, školski pribor, garderobu, nameštaj, a kao kruna svih akcija jeste darivanje dece tokom novogodišnjih praznika.

Humanitarna akcija Dar od srca foto: GP018

Tatjana Petrović iako je osoba sa hendikepom iako i sama ima potrebu da njoj neko pomaže ona snagu pronalazi u radosti i sreći kada nekom pomogne i usreći. 

Tatjana Petrović foto: Privatna Arhiva
“Pokreće me humanost, jer u meni budi nešto najlepše. Drago mi je što sam to uspela da probudim kod sebe. Imam potrebu da se kao Administratorica stranice Dar Od Srca -humanitarna stranica zahvalim svima koji učestvujete i odazovete se humanitarnim akcijama.Zahvajujem se adminu i saradniku, dir.gl.i odg uredniku ,, Gradskog portala 018,, Nikoli Paniću Udruženjima  ,, svojoj porodici zatim Tolerancija za sve,, G-dinu Ivanu Derviševiu ,, Kruna,, iz Niške banje predsednici Danijeli Petković, vlasnicima Milici Djindjić i osoblju Caffe Tramvaj Niš kolektivu, Jessica Jessica, Jessica Live, Jessica fashion Priboj, Kisss Fashion, Jasmini Vidanović, Dejana Vidanović, Radici Djurović, Plesnom Klubu Boom 018 Niš Jeleni Blagojević, kao i Gradskoj opštini Crveni krst koja uvek podrži sve naše akcije, predsedniku Miroslav Mikiju Milutinoviću, većnicima Jeleni Madić, Milomiru Blaževiću zatim,  Udruženje OSI Jasmini Barać Perović , naravno i gradonačelnici Dragani Sotirovskoj kao i Dučici Davidović, zatim medijima,  Draganu Žiki Stojanović, Sladjani Ostojić, Ors Srbija Niš, veliki humanista pevač i kantautor Renato Henc prijatelju Nebojši Todoroviću i zahvaljujem se glumcima Lutkarskog pozorišta. Veliku zahvalnost svim humanim i dobrim ljudima koji se uvek odazovu našim akcijama, bez vas ne bi ni postojala stranica rekla je – Tatjana Petrović.
Petrović Sotirovski Panić foto: GP018
U toku je registracija Udruženja Dar od srca koje će imati mogućnost da aplicira kroz raznih donatora kako bi imalo moućnost da još više obezbedi mogućnosti da pomogne ljudima. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde