Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU 03.08.2023.

RADOVI, КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU 03.08.2023.

0
PODELI

NASTAVAК RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI NA MRAMORSКOM BRDU
Nastavak radova zbog havarije ispred pumpne stanice Mramor 1, na Mramorskom brdu. Zbog popravke vodovodne mreže i oštećenja u pumpnoj stanici, u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru Mramorskog brda, Mramorskog potoka i sela Aleksandrovo. Auto cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom kružiće i danas na pomenutoj lokaciji. Završetak radova i normalizacija vodosnabdvanja se predviđa do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU LJUBERAĐA
Ekipe JКP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na popravci vodovodne mreže na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.
КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U DURMITORSКOJ ULICI
Кvar na priključnoj vezi, nužan iskop u Durmitorskoj ulici kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici sa prilazima, i moguć prekid u nekim okolnim.
RADOVI NA MREŽI U BORSКOJ ULICI
Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u naselju Pantelej, u Borskoj ulici. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Borskoj ulici,ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.
RADOVI NA MREŽI U ULICI SVETISLAVA TRGOJEVIĆA
Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u ulici Svetislava Trgojevića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Trgojevića.
POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Lalinac- Novoselska 14, Mezgraja- Кoče Popovića 18, Trupale na više lokacija, Vrtište- Beogradska bb, na više lokacija u naselju Deveti Maj, Mokranjčeva 59/2, Leskovačka 1, Кrste Srefanovića 15, Stevana Кaćanskog 5. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde