Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U ULICI GAVRILA PRINCIPA

Voda na površini, nužne su dve intervencije u ulici Gavrila Principa, kod brojeva 3b i 17. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Gavrila Principa i Jovana Babunskog, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Kumanovskoj, Vrbaskoj, Branka Radičevića, Stevana Sremca. Tokom radova Grdaska opština Palilula biće bez vode. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru ulice Jastrebačkih partizana.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U BULEVARU SVETOG PANTELEJMONA (SOMBORSKI BULEVAR)

Obavljaće se radovi, prethodno najavljeni na vodovodnoj mreži u ulici Bulevaru Svetog Pantelejmona (stari naziv Somborski bulevar). Zbog ove intervencije doći će do prekida u vodosnabdevanju na delu Bulevara od raskrsnice sa Studeničkom ulicom do Matejevačkog puta (do Liona) Bez vode biće leva strana, neparni brojevi. Planirano vreme izvođenja radova je do 15 sati. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje po okončanju radova.

RADOVI NA MREŽI U BORSKOJ ULICI

Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u naselju Pantelej, u Borskoj ulici. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Produžetak radova od prethodnog dana na pronalaženju mesta kvara, potreban je novi iskop u selu Trupale, u ulici Cara Lazara, kod broja 83. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Cara Lazara.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Jelašnica – na više adresa, na selju Nikola Tesla – ul. Branislava Krstića na dve adrese i Zaplanjska 74. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde