Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na ulici,nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Balkanskoj ulici, kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA ČESME NA CVETNOJ PIJACI

Nužna je popravka česme na cvetnoj pijaci u ulici Đuke Dinića bb, pored tvrđave. Zbog iskopa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Đuke Dinića.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjA TRNAVA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donja Trnava u ulici Ljubisava Simića kod broja 5. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Donja Trnava.

RADOVI NA VEZI U SELU MEDOŠEVAC

Voda curi na kapi servisnog ventila, potreban je iskop u selu Medoševac, u ul. Ivana Krstića Belog, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Ivana Krstića Belog, ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Donji Komren, u ulicama: Mladosti 89, Bračkoj 13, 45. Divizije 5, Dragačevskoj 1; u naselju Branko Bjegović, u selu Hum – ul. Svete Ivanovića 48, u ulici Anete Andrejević 10 i na još nekim adresama. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde