Naslovna Društvo Startap doručak specijal sa Miljanom Tekićem

Startap doručak specijal sa Miljanom Tekićem

0
PODELI

“Put domaćeg startapa do investicija globalnih fondova“ naziv je novog izdanja specijala Startap doručka koji zajednički organizuju Naučno-tehnološki park u Nišu  i  EU info kutak Niš u sredu, 14. juna od 11 časova na Naučno-tehnološkom parku u Nišu (Aleksandra Medvedeva 2a / Motorola sala). Tokom ovog razgovora sa Miljanom Tekićem COO i suosnivačem kompanije Tenderly ćemo pokušati da prikažemo kako domaće startap kompanije mogu do investicija globalnih fondova.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem LINKA.

Tenderly je uspeo da u samo jednoj godini prikupi investicije u iznosu većem od 50 miliona dolara i deluje da se neće tu zaustaviti, a sve češće dobija epitet budućeg prvog unicorn-a u našoj zemlji.

Tenderly je kompanija koja pruža platformu za programere „od kraja do kraja“ za timove i kompanije koje žele da izgrade inovativne blockchain proizvode. Pružajući potpunu platformu sa sveobuhvatnom kontrolnom tablom i višestrukim API-jem, Tenderly omogućava programerima da se fokusiraju na svoje projekte bilo da tek počinju sa pametnim ugovorima ili grade složenu DeFi platformu.Kako je Web3 budućnost interneta sve je veća potreba za alatima za blockchain developer-e.

Naš sagovornik Miljan Tekić, COO i suosnivač kompanije Tenderly sa nama će podeliti priču o nastanku, razvoju, ali i budućim planovima svoje kompanije, kao i iskustvo prolaženja kroz runde finansiranja.

Sa namerom da u Evropskoj godini poslovnih veština pokrenu teme od važnosti za unapređenje poslovnih veština i jačanje konkurentnosti kompanija, EU info kutak Niš i Naučno-tehnološki park u Nišu pokrenuli su specijalno izdanje Startap doručka. Evropska komisija je 2023. proglasila godinom poslovnih veština kako bi se podstaklo kontinuirano obrazovanje i osnažili ljudi i kompanije da doprinesu zelenoj i digitalnoj tranziciji, podržavajući inovacije i konkurentnost.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde