Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA NA PUTU ZA DONjE VLASE

Voda na površini, potreban je iskop na putu za Donje Vlase, u ulici Danila Bate Stojkovića, kod broja 5. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Danila Bate Stojkovića.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je ručni iskop kod Supovačkog mosta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

INTERVENCIJA U ULICI PETRA KONjOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Petra Konjovića, kod broja 32. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Konjovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u ulicama: Lepenička 23 (moguć je prekid u celoj ulici), Obilićev venac 5-7, Meraklijska 10, Branka Miljkovića 23, 49, Filipa Filipovića 67, Anete Andrejević 6a, u Puškinovoj 8; u naselju Deveti maj, u ul. 22 Decembar 1, ul. TPO 2a; u selu Gornje Međurovo, u ul. Vladimira Vukadinovića na više adresa. Zbog radova mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama. U ulici Bubanjskih heroja III prilaz, obavljaće se ugradnja vodomera i moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u III prilazu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde