Naslovna Sve vesti Bela Palanka ODRŽANA 97. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BELA PALANKA

ODRŽANA 97. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BELA PALANKA

0
PODELI

Članovi opštinskog veća Opštine Bela Palanka na 97. sednici opštinskog veća Opštine Bela Palanka dali su saglasnost na predlog Odluke o drugom rebalansu budžeta Opštine Bela Palanka za 2023. godinu.

Prema ovoj odluci ukupni prihodi i primanja budžeta po svim izvorima finansiranja kao i rashodi utvrđeni su u iznosu od 708 miliona 281 hiljade 989 dinara. Na ovoj sednici veća data je saglasnost na predlog Odluke o izmeni Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Članovi veća dali su saglasnost na Odluku o Srednjoročnom planu Opštine Bela Palanka za period od 2023. do 2025. godine.

Ovo je prvi srednjoročni plan koji je Opština Bela Palanka izradila a u njemu su prikazane mere i aktivnosti koje će biti sprovedene u navedenom periodu u Beloj Palanci. Na ovoj sednici veća direktori javnih preduzeća i ustanova u Beloj Palanci predstavili su svoje Izveštaje o poslovanju sa finansijskim izveštajima za 2022. godinu.

Članovi veća dali su saglasnost na izveštaje Narodne biblioteke ”Vuk Karadžić”, Ustanove kulture ”Remezijana”, Turističke organizacije Bele Palanke i Ustanove za sport ”Sportski centar Banjica”. Data je saglasnost i na novi cenovnik Ustanove za sport ”Sportski centar Banjica” kao i na Izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem JKP ”Regionalna deponija Pirot”. Sve odluke donete na ovoj sednici veća biće prosleđene SO Bela Palanka na usvajanje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde