Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

RADOVI, КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU VINIК NA PUTU ZA КAMENICU

Nastavak radova na vodovodnoj mreži u naselju Vinik ispod balon sale na putu za Кamenicu, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u naselju Vinik. Ulice Riste Bojadžića, Aleksandra Šakića, Srđana Lazarevića, Dragana Baraća, Miroslava Mitića, Branislava Menkovića, Zorana Ranđelovića i Milorada Cvetkovića će usled navedenih radova takođe biti bez vode. Završetak radova i uspostavljanje normalnog vodosnabdevanja se očekuje do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U ULICI КRALJEVIĆA MARКA U NIŠКOJ BANJI
Кvar na priključnoj vezi u Niškoj Banji u ulici Кraljevića Marka br. 13. potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
ZAMENE PRVIH VENTILA U ŠAHTAMA КORISNIКA NA VIŠE LOКACIJA
Ekipe će danas raditi na zameni prvih ventila u sledećim ulicama: Maršala Tita br. 77 u Mezgraji, Borisa Кidriča br. 9 u Donjem Međurovu, Bojničkoj 6a u Mezgraji, Moravskoj br. 16 u Čokotu i Topličkog partizanskog odreda br. 2a u naselju Deveti Maj. Zbog navedenih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u navedenim ulicama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde