Naslovna Društvo Prekinuta sednica Skupštine Grada Niša zbog sahrane oca zamenika predsednika Novakovića, nastavak...

Prekinuta sednica Skupštine Grada Niša zbog sahrane oca zamenika predsednika Novakovića, nastavak u utorak

0
PODELI
Skupština Grada Niša foto: GP018

Danas u devet časova je počela redovna 31. sednica Skupštine Grada Niša. Odbornici su pred početak sednice održali minut ćutanja u čast stradalim osobama u tragedijama koje su se dogodile u osnovnoj školi u Beogradu i u okolini Mladenovca. Sednica je inače prekinuta nakon dva i po sata, zbog sahrane oca zamenika predsednika Skupštine.

Minut ćutanja foto: GP018

Predsednik Skupštine dr Boban Džunić se pre početka sednice obratio novinarima uz obaveštenje da će današnja sednica biti prekinuta do 11.30 časova, zbog sahrane oca zamenika predsednika Skupštine Igora Novakovića, kojoj će prisustvovati i odbornici.

dr Boban Džunić foto: GP018

„Danas ćemo održati sednicu Skupštine Grada do nekih 11 – 11.30 sati, saglasno u dogovoru sa svim šefovima odborničkih grupa, i pozicije i opozicije. Razlog tome je sahrana oca zamenika predsednika Skupštine Grada gospodina Igora Novakovića, tako da iz pijeteta prema čoveku, koji je i poznat i široj društvenoj zajednici u našem gradu, svi ćemo zajedno otići na sahranu“, poručio je predsednik Skupštine.

Nastavak sednice će biti u utorak, takođe od devet sati.

Na dnevnom redu 31. sednice Skupštine Grada Niša najviše pažnje privlači usvajanje planskih dokumenata, ali i izveštaji o radu gradskih ustanova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde