Naslovna Društvo UKC Niš potvrdio teške povrede muškaraca povređenih u sudaru traktora i vozila...

UKC Niš potvrdio teške povrede muškaraca povređenih u sudaru traktora i vozila kod Malošišta

0
PODELI
hitna pomoć / foto: arhiva

Nakon sudara traktora i automobila koji se sinoć dogodio na putu Niš-Leskovac kod Malošišta, Hitna pomoć zbrinula je tri muškarca sa teškim povredama, a dijagnostikom u Univerzitetskom kliničkom centru ustanovljeno da je u najtežem stanju P.S.(49) vozač traktora.

„P.S (49) ima serijski prelom rebara, pneumotoraks, kontuziju pluća i abdomena. Nakon stabilizacije stanja, hospitalizovan na Klinici za anesteziju“, kazali su u UKC.

U istoj klinici zadržan je na lečenju M.S. (31) koji se prevozio traktorom, a koji je u udesu zadobio prelom levog kuka. Vozač automobila S.D. (30) zadobio je prelom poda očne duplje i na pregledu je kod maksilofacijalnog hirurga.

U Policijskoj upravi u Nišu kazli su da im je oko 21 čas prijavljen sudar traktora doljevačkih registarskih oznaka i putničkog vozila „ford fijesta“ slovenačkih registarskih tablica. Uviđaj je obavljen i obavešteno nadležno tužilaštvo, ali uzrok direktnog sudara nije još saopšten. Prema izjavama očevidaca, od siline udarca traktor i vozilo su se prepolovli.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde