Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELjU STEVAN SINĐELIĆ

Ekipe niškog vodovoda danas izvode radove na vodovodnoj mreži u Bulevaru Nikole Tesle u blizini naselja Stevan Sinđelić. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

PRIKLjUČENjE KORISNIKA U SJENIČKOJ ULICI U NASELjU DONjI KOMREN

Ekipe JKP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na priključenju korisnika u Sjeničkoj ulici u naselju Donji Komren. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u većem delu ovog naselja na potezu Sjeničke i Pribojske ulice. Planirano vreme završetka radova je do 15 sati kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja.

RADOVI NA POPRAVCI PRIKLjUČNE VEZE U SUPOVCU

Kvar na priključnoj vezi u selu Supovac kod trafoa, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U VIKEND NASELjU DOLAC

Kvar na priključnoj vezi u vikend naselju Dolac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Kvar na priključnoj vezi u naselju Nikola Tesla u ulici Avnoja kod broja 15, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde