Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI 7. JULA KOD BROJA 24

Voda na površini u ulici 7. jula u visini broja 24, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA POTISNOM CEVOVODU U MATEJEVCU

Došlo je do havarije na potisnom cevovodu u blizini pumpne stanice „Matejevac“. Ekipe JKP „Naissus“ Niš su privremeno obustavile rad pumpne stanice i rade na otklanjanju havarije. Zbog obustave rada pumne stanice prekinuto je upumpavanje vode u rezervoare koji vodom snabdevaju Knez Selo, Gornji i Donji Matejevac. Zbog ove intervencije je moguć prekid vodosnabdevanja u navedenim selima ukoliko dođe do potpunog istakanja vode iz rezervoara. Prema procenama nadležnih Službi, očekivano vreme popravke potisnog cevovoda i ponovo puštanje u rad pumpne stanice je do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU SEČANICA

Kvar na vodovodnoj mreži na ulazu u selo Sečanica u prvoj ulici desno, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnebdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U PASI POLjANI

Kvarovi na priključnim vezama u ulicama Učitelja Spridona i Krajinskoj u selu Pasi Poljana, neophodna upotreba mehanizacije. Zbog radova na popravci priključnih veza doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

PRIKLjUČENjE KORISNIKA U BULEVARU SVETOG CARA KONSTANTINA

Radovi na priključenju novih korisnika na Bulevaru Svetog cara Konstantina br. 81. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU POPOVAC

Kvar na priključnoj vezi u ulici Dragoljuba Đorđevića 122 u selu Popovac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde