Naslovna Društvo GRADONAČELNICA NIŠA DRAGANA SOTIROVSKI DOČEKALA U NIŠU MLADIĆE KOJI SU IZ KOSOVSKOG...

GRADONAČELNICA NIŠA DRAGANA SOTIROVSKI DOČEKALA U NIŠU MLADIĆE KOJI SU IZ KOSOVSKOG POMORAVLJA KRENULI NA SKUP JEDINSTVA U BEOGRADU

0
PODELI

U Nišu je kod Naisa, priređen doček uz so i pogaču za mladiće koji su pešece krenuli iz Kosovskog pomoravlja za Beograd na skup jedinstva. Dočekala ih je i srećan put do Beogarda poželela im je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Za Srbe iz Kosovskog Pomoravlja koji su krenuli peške za Beograd da podrže predsednika Aleksandra Vučića i državu Srbiju na velikom skupu jedinstva 26. maja, u Nišu je kod Naisa, priređen doček uz so i pogaču. Srbi iz Kosovskog Pomoravlja su istakli da ih na njihovom putu nosi želja za boljim sutra.

Foto:gp018

Na platou kod hotela Nais, mladiće je dočekala gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kao i aktivisti SNS-a, za zastavama Srbije.

Foto:gp018

Slađan Cvetković, jedan od mladića koji su krenuli ka Beogradu, istakao je da ih nose dobra volja, snaga i želja za boljim sutra. Kako je rekao, kada su čuli da i grupa mladića iz Kosovske Mitrovice kreće put Beograda, i njih 13-orica iz Kosovskog Pomoravlja odlučili su da krenu put srpske prestonice.

Na putu za Beograd vodi nas želja i dobra volja, vera u bolje sutra. Još jedan naporan dan je iza nas, ali ne odustajemo. Korak po korak idemo ka Beogradu. Verujemo da ćemo stići do 26. maja, cilj je jasan i ne odustajemo“, kazao je Slađan Cvetković i dodao da veruju da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomoći narodu sa Kosova i Metohije i u Srbiji i da će biti bolje.
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da su ovi mladići primer kako se brane Srbija i Kosovo.

Slađan Cvetković, foto:gp018

Svaka čast ovim momcima. Samo do Niša pešačili su 160 kilometara. Ovo je veliki poduhvat. Krenuli su pre dva dana, a čeka ih još dug put do Beograda, kažu još nekih 400 kilometara. Ovako se brani Srbija, ovako se brani Kosovo i Metohija.Njima nije bilo teško da pešice krenu iz Kosovskog pomoravlja, a ni nama neće biti teško da 26. podržimo Srbiju, podržimo predsednika Aleksandra Vučića, da čujemo šta nas očekuje u budućnosti, kakve ćemo stavove da zauzmemo kao zemlja i ono što je najbitnije to neće biti skup podela već skup sabornosti svih nas koji živimo u ovoj prelepoj zemlji“, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Dragana Sotirovski, foto:gp018

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde