Naslovna Društvo Prijave za članstvo u AIESEC-u su otvorene!

Prijave za članstvo u AIESEC-u su otvorene!

0
PODELI

Rad na sebi i aktivnosti van fakulteta su jako važni aspekti prilikom zapošljavanja danas. Šta je nešto što će upravo tebe da razlikuje u moru aplikanata kod poslodavca?

“Ćao, ja sam Anđela, član AIESEC-a već 2 godine i iz ličnog iskustva mogu vam reći da nisam doživela to idealno vreme da radim na sebi.

Ovo sam ja na našem lokalnom projektu koji se dešava oktobra meseca, kada je ispitni rok gde ja hvatam budžet. To definitivno nije idealno vreme za bilo šta.

Moram da vam priznam, nije bilo lako, ali sam uspela!

Uhvatila sam budžet, samim tim očistila godinu, organizovala projekat sa preko 200 delegata i aplicirala za izvršni odbor u AIESEC-u.

Kako?

Tako što sam naučila da organizujem svoje vreme i kvalitetno ga provedem sa pravim ljudima.

Verujem da takvu priliku zaslužuju svi mladi”

Članstvo u studentskoj organizaciji AIESEC ti omogućava da se isprobaš u raznim oblastima i razviješ veštine kao što su rad u timu, organizacija događaja, javni nastup, menadžment, prodaja, marketing i druge. Kao član upoznaćeš mnogo ljudi, stvoriti nezaboravne uspomene, družiti se sa inostranim studentima i izaći iz zone komfora.

Departmani u kojima se možeš naći su departman za marketing i odnose sa javnošću, departman za razvoj poslovanja i dolazeće stručne prakse, departman za dolazeće volonterske prakse i departman za odlazeće prakse.

Ukoliko želiš da radiš na sebi, evo linka do prijavne forme:

https://docs.google.com/forms/d/1BcMZZigXSOP6s77P-YUE8eK43WBf68XIipB3tXeqPEU/edit?ts=6446bf6c

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde