Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

RADOVI NA PRIKLjUČKU U JESENjINOVOJ ULICI

Radovi na priključnoj vezi u Jesenjinovoj 21, potrebno osposobljavanje servisnog ventila. Zbog ovih radova doći će do prekida vodosnabdevanja u pomenutoj ulici, u Zlatiborskoj i na delu Somborskog bulevara.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI ILIJE BIRČANINA

Voda na ulici u Ilije Birčanina kod broja 26, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

RADOVI NA PRIKLjUČENjU KORISNIKA U ULICI 1300 KAPLARA

Radovi na priključenju novog korisnika u ulici 1300 Kaplara u selu Pasi Poljana. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI BRAĆE IGNjATOVIĆ

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Braće Ignjatović kod broja 21, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU JELAŠNICA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Đorđa Kurtaka u selu Jelašnica, porebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U VIKEND NASELjU DOLAC

Kvar na vodovodnoj mreži u Vikend naselju Dolac, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde