Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

NASTAVAK RADOVA U ULICI ŽIVORADA LUKIĆA

Produžetak radova u ulici Živorada Lukića, kod broja 12 (bivša Borska 92). Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Živorada Lukića, na prostoru od Borske (iznad pasarele) do ulice Radomana Kontića i dela naselja Vinik.

KVAR NA VEZI U NASELjU VINIK

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Vinik, na uglu ulica Petra Božovića i Stevana Milčića. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Vinik, na prostoru kod“Fazanerije“.

RADOVI NA MREŽI U ULICI SVETOG CARA KONSTANTINA

Seče se mreža AC DN 100 mm, u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevara Svetog Cara Konstantina, na prostoru od kružnog toka za Nišku Banju do semafora na Broju 6, leva strana gde je industrijska zona.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjE MEĐUROVO

Voda na površini, nužan je iskop u selu Donje Međurovo, u Moravskoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Moravskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u ulici Humskoj, II prilaz 24, Ozrenskog odreda 1, Čačanskoj 2, Njegoševoj 26, Mokranjčevoj 80, Kraljevića Marka 23, selu Vrtište – Svetosavskoj, selu Trupale – Stevana Sinđelića 114. Zbog intervencija mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde