Naslovna Društvo U Nišu se otvorio KiDS Escape Room – inovativno mesto za proslavu...

U Nišu se otvorio KiDS Escape Room – inovativno mesto za proslavu dečjih rođendana.

0
PODELI
KIDS escape room - Niš

Edukativno – zabavna franšiza za decu stigla je u Srbiju, odnosno u Niš, gde je KiDS Escape Room otvorio svoju prvu lokaciju u Srbiji, u ponedeljak 10.04.2023. na adresi Albanske Golgote 2, Niš.

Time su deca i roditelji u Nišu dobili novo mesto za zabavu i proslave rođendana dece školskog uzrasta, i to prvi na teritoriji Srbije.

Što je KiDS Escape Room i kome je namenjen?

KiDS Escape Room nova je generacija zabave, za novu generaciju dece. Naša ponuda odnosi se na svu decu koja se više ne zadovoljavaju klasičnim igraonicama. Mi nudimo escape room model igre koji je do nedavno bio rezervisan samo za odrasle, a u ovom konceptu kreiran je isključivo za decu, odnosno za samostalnu igru dece od 7 do 13 godina. Sve igre su unikatne i autorsko delo vlasnice brenda, a za program u Nišu odlučili smo se za tri tematske sobe, kažu nam vlasnici franšize za Niš, Dušan Knežević i Vladimir Rajković.

 

Gusarska avantura

Teme koje nudimo zovu se Gusarska avantura, Laboratorija i Uzbuna u ZOO.

U svakoj tematskoj sobi deca imaju za cilj rešiti prepreke i zagonetke te odraditi razne eksperimente i zadatke kako bi došli do cilja. U Gusarskoj avanturi deca ulaze u ulogu pirata i njihov cilj je da pronađu gusarsko blago, u Laboratoriji postaju mali naučnici te je njihov zadatak pronaći i deaktivirati viruse koji prete da unište čitav dečiji svet, a u Uzbuni u Zoološkom vrtu deca moraju pronaći i spasiti životinje od nadolazeće oluje. Sve sobe kriju niz zabavnih, edukativnih i potpuno interaktivnih zadataka te razna iznenađenja i zaplete, koji su zaslužni za onaj wow efekt i oduševljenje nakon igre.

Laboratorija

U tematskim sobama deca u timovima rešavaju zagonetke, razne prepreke, zadatke i eksperimente postavljene pred njih kako bi uspešno rešili zadatu temu. Igre su potpuno sigurne s obzirom da nema horor elemenata, deca u sobama nisu zaista zaključana te je uz njih uvijek jedna game-masterica odnosno animatorka. Svaka igra osim zabave ima i edukativnu notu, te deca razvijaju veštine poput timskog rada, motorike, kreativnosti, komunikacije, logičkog razmišljanja, snalažljivosti, planiranja i spretnosti. Nakon igre u tematskim sobama, za decu imamo spreman veliki party room, te stručan i iskusan animatorski tim koji garantuje nezaboravan provod prilagođen dobu slavljenika i zvanica.

Uzbzna u Zoo

Koje usluge nudite?

Na više od 140m2 moderno i mladalački uređenog prostora, naša glavna ponuda su proslave rođendana i igre u tematskim sobama, ali u planu je održavanje radionica, kampova, team buildinga te posete škola, kažu nam vlasnici.

Proslave rođendana koje nudimo su potpuno organizovane a mi osiguravamo sve za super zabavu: tortu, grickalice, sokove, pozivnice, diplome, animatorke, fotografije, program… i sve navedeno ulazi u cenu paketa, tako da nema skrivenih troškova. Proslava traje dva sata, te osim igre u escape room tematskim sobama koja traje otprilike sat vremena, preostalih sat vremena za decu imamo osmišljen animatorski program prilagođen njihovom uzrastu. Na roditeljima je samo da dovedu dete na dogovoreni termin, a za sve ostalo se brinemo mi. Rođendansku proslavu moguće je organizovati u popodnevnim satima svaki radni dan, a vikendom imamo po četiri termina subotom i nedeljom.

Kako ste se odlučili za dovođenje KiDS Escape Room koncepta u Srbiju, odnosno u Niš, te kakva je reakcija sugrađana?

Ovakav vid zabave je nešto što smo imali prilike u drugim gradovima da iskusimo i sami, te kada smo dobili priliku da ovu vrstu zabave koja je prilagođena deci školskog uzrasta približimo i našim prijateljima u našem rodnom gradu, ideja nam je bila jako primamljiva, i mogu Vam reći da su reakcije sugrađana zaista pozitivne a što se najbolje može utvrditi time da su nam termini sledeća dva meseca skoro već popunjeni.

Drago nam je da je obogaćena ponuda grada, i želimo timu KiDS Escape Room-a Niš puno uspeha u daljem radu.

Za više informacija i rezervacije, možete ih kontaktirati sledećim putem:

nis@kidsescape.rs

+38163444866

www.kidsescape.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde