Naslovna Sve vesti Niš JKP „NAISSUS“- RADOVI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU ZA 09.05.2023.

JKP „NAISSUS“- RADOVI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU ZA 09.05.2023.

0
PODELI
JKP NAISSUS

КVAR NA MREŽI U GORNJOJ VREŽINI
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Matice srpske bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Matice srpske, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVКA MREŽE U NASELJU DEVETI MAJ
Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Deveti maj, u Zelenoj ulici. Zbog osposobljavanja deoničnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Zelenoj ulici.

КVAR NA MREŽI U NIŠКOJ BANJI
Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

NASTAVAК RADOVA U SELU VRTIŠTE
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u selu Vrtište, u Ozrenskoj ulici. Zbog dezinfekcije i ispiranja novoizgrađene mreže za korisnike neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u više ulica: Mokranjčeva – na više adresa, Sremska 26, Stojana Novakovića 17, Milana Jovanovića 8/a, Višegradska 22, Кrušedolska 17. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama. Ukoliko se bude popravljao prvi ventil u ulici Branka Кrsmanovića, kod broja 27 (stambena zgrada), biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na ovoj i više okolnih adresa (zgrada) u ulici Branka Кrsmanovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde