Naslovna Sve vesti Niš JKP „NAISSUS“ – KVAR U GORNJEM MATEJEVCU

JKP „NAISSUS“ – KVAR U GORNJEM MATEJEVCU

0
PODELI

КVAR NA MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU
Voda probija na mestu prethodne intervencije, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u Čegarskoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čegarskoj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Cerskoj, Rajićevoj, Кapetana Rašića, Obilićevoj.

КVAR NA VEZI U ULICI PARК SVETOG SAVE
Voda sa ulice curi u priključnu šahtu, potreban je iskop u ulici Park Svetog Save, kod broja 7a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Parka Svetog Save.

NASTAVAК RADOVA U RAVANIČКOJ ULICI
Nastavljaju se radovi na više kvarova u Ravaničkoj ulici, kod broja 32. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ravaničkoj ulici, ali je moguć prekid i na širem prostoru u ulicama: Gabrovačka reka, Кrušedolska, Hilandarski Metoh i u delu Ljubomira Nikolića.

КVAR NA MREŽI U NIŠКOJ BANJI
Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Jovana Popovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Prosvetnoj i Ivana Gorana Popovića.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u nekoliko sela: Belotinac – 22. maj 2, Ćurlina – Vučka Tasića 37, Čokot – Mramorska 24, Batušinački put, Mramorsko brdo, Mramor, Gornje Međurovo – Gojka Jankovića bb. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde