Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U ULICI NARODNIH HEROJA

Voda curi, propao je asfalt i nužan je iskop u ulici Narodnoh heroja, kod broja 67. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Narodnih heroja.

KVAR NA MREŽI U SELU DONjA TRNAVA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ulici Vukosava Miletića, kod broja 81. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Donja Trnava.

KVAR NA VEZI U ULICI SUTJESKOJ

Voda izbija u šahti i na potpornom zidu, potreban je iskop u ulici Sutjeskoj, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sutjeskoj.

POPRAVKA KVARA U GORNjEM MEĐUROVU

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Gornje Međurovo, u ulici Sretena Mihailovića bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sretena Mihailovića ali je moguć prekid i na širem prostoru sela Gornje Međurovo.

INTERVENCIJA U SELU BELOTINAC

Izvode se radovi na prevezivanju u selu Belotinac, u ulici Nikole Tesle, kod broja 1. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje u ulici Nikole Tesle, i moguć prekid na prostoru sela Belotinac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u Naselju Niška Banja, u ulicama: Ruzveltovoj 27, Gorana Nikolića 2, u naselju Deveti maj – u ul. Zelenoj. Popravke se rade i u selima: Ćurlina – u ul. Vučka Tasića 37, Lalinac – ul. Niška 21, Čokot – ul. Mramorska 24, Put za Donje Vlase, Bulevar Svetog Cara Konstantina, kod “Nissal-a“. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde