Naslovna Društvo Gradska toplana u subotu 29. aprila završava grejnu sezonu

Gradska toplana u subotu 29. aprila završava grejnu sezonu

0
PODELI

Članom 44 Odluke o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom (Sl. List Grada Niša 39/2017) definisano je trajanje grejne sezone do 15. aprila. Usled niskih spoljnih temperatura JКP „Gradska toplana” Niš je nastavila proizvodnju i isporuku toplotne energije i nakon 15. aprila.

Obaveštavamo vas da će, u skladu sa zvaničnim vremenskim prognozama izdatih od Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), JКP „Gradska toplana” sutra, u subotu 29.04.2023. godine, nakon jutarnjeg starta toplotnih izvora do povećanja propisane dnevne temperature, prestati sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije čime će i zvanično biti završena grejna sezona 2022/23.

 

Кoristimo priliku da podsetimo korisnike da zahteve za ispuštanje vode iz sistema usled rekonstrukcija stanova, obustave isporuke toplotne energije i ponovnog priključenja, kao i zamene ventila na grejnim telima, mogu podneti počev od 03.05.2023. godine.

Кao i ranijih godina, uslugu radova na zameni ventila na grejnim telima JКP „Gradska toplana“ Niš radi besplatno u objektima sa kojima postoji Ugovor o održavanju untrašnjih grejnih instalacija.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde