Naslovna Sve vesti Niš OFK Budućnost 2020 iz Popovca ozvaničio sportsko-poslovnu saradnju sa Crvenom zvezdom

OFK Budućnost 2020 iz Popovca ozvaničio sportsko-poslovnu saradnju sa Crvenom zvezdom

0
PODELI
Foto:Milan Savić

Kada se pre nekoliko dana pojavila informacija da su čelnici FK Crvena zvezda kontaktirali OFK Budućnost 2020 iz Popovca, svi su bili pozitivno iznenađeni. To je poziv koji se ne odbija.

Kada ste klub koji postoji svega tri godina, a konstantno napredujete, kako igrački tako i organizaciono, i to prepozna gigant kakav je Crvena zvezda, to je svakako velika stvar. Popovčani su sa oduševljenjem prihvatili poziv i krenuli put Beograda, gde je juče tačno u podne ozvaničena sportsko-poslovna saradnja između dva kluba.

Ona će obuhvatati odigravanje zajedničkih kontrolnih utakmica u svim kategorijama, usko povezanu saradnju struke, zajedničku edukaciju trenera, usaglašavanje trenažnih procesa. Takođe, Crvena zvezda se u potpunosti stavila na raspolaganje plavo-belima, kao veliko fudbalsko ime i brend koji će im pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

U ime šampiona Srbije, a u prisustvu Vladimira Cvijetičanina, koordinatora omladinske škole, potpisao je predsednik kluba Svetozar Mijailović, dok je potpis u ime Popovčana, a u prisustvu Milana Savića, direktora omladinske škole, stavio Ivan Jevtić, vlasnik OFK Budućnost 2020.

„Potpisivanje sportsko-poslovne saradnje sa FK Crvena zvezda je velika stvar za naš klub. Kada Zvezda prepozna vaš uspeh i kada vas pozove na saradnji, to je privilegija, ali i potvrda dobrog, poštenog trogodišnjeg rada OFK Budućnost. Ujedno, to je i veliki podstrek za dalje. Svi znamo šta Zvezda znači Srbiji i srpskom fudbalu u celini. Nama sada ostaje da radimo još jače i bolje. OFK Budućnost će nastaviti da se razvija u pravom smeru. Naši zajednički uspesi tek predstoje“, istakao je za „Narodne novine“ Milan Savić, direktor omladinske škole i jedan od najzaslužnijih za postignute uspehe OFK Budućnost.

Foto:Milan Savić

OFK Budućnost 2020 je, podsetimo, „bratski“ klub stabilnog srpskoligaša FK Budućnosti iz Popovca, koji obuhvata mlađe kategorija i za samo tri godine postojanja ostvario je zapažene rezultate. Ima masovnu omladinsku školu, sa kojom rade najstručniji treneri. Odlični uslovu za trening, najbolji u ovom delu Srbije, takođe su jedan od zaštitnih znakova Popovčana. Trenutno su na raspolaganju dva terena velikih dimenzija, jedan srednjih, teren sa veštačkom travom, kao i najmodernija balon sala. Svi tereni su pod reflektorima, a kako ističu iz kluba, u planu je izgradnja još jednog terena. OFK Budućnost je uspešan u gotovo svima kategorijama u kojima se njegovi fudbaleri takmiče.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde