Naslovna Društvo Bez bola do osmeha iz snova – Stomatološka poliklinika dr Nadica Vučić

Bez bola do osmeha iz snova – Stomatološka poliklinika dr Nadica Vučić

0
PODELI
Poliklinika dr Nadica Vučić

Poseta stomatologu za mnoge pacijente ume da bude trauamtično iskustvo, od samog pregleda do vađenja zuba koje može biti komplikovano. Osobe koje se plaše pregleda, uglavnom odlažu svoj pregled dok problem ne bude u podmakloj fazi. Ne brinite, u Stomatološkoj poliklinici dr Nadica Vučić strah ostaje u prošlosti i lako se prevazilazi kada ste u stručnim rukama.

dr Nadica Vučić

Zaostali, zakrivljeni korenovi, umnjaci ili takozvane „osmice“ uglavnom zahtevaju sprovođenje operativnih zahteva, a oblast koja je zadužena za te zahteve u okviru vilice naziva se oralna hirurgija. Taka vrsta intervencija kao i komplikovano vađenje zuba obavlja se bezbolno, u lokalnoj anesteziji.

„Naša želja je da pacijent zajedno sa našim timom učestvuje u izboru optimalnog rešenja. Najčešće u zavisnosti od situacije u ustima nudimo nekoliko opcija, pa se u dogovoru sa pacijentom opredeljujemo za najbolju“, poručuju iz Stomatološke poliklinike dr Nadica Vučić.

Sve usluge oralne hirurgije

Ekstrakcija zuba
Ekstrakcija zaostalih korenova
Apikotomija
Ekstrakcija poluimpaktiranih i impaktiranih zuba
Frenulotomija jezika i usne
Preprotetska hirurgija (Nivelacija grebena)
Operacija cista i vilica.

dr Nadica Vučić

„Pružamo Vam sve vrste oralno-hirurških intervencija, od vađenja zuba do ugradnje implantata. Ponekad je potrebno uz pomoć male hirurške intervencije ukloniti patološki proces iznad obolelog korena zuba ili intervenisati na oboleloj gingivi. Takvu vrstu intervencija kao i komplikovano vađenje zuba obavljamo bezbolno, u lokalnoj anesteziji. U slučaju da ne postoji adekvatna dimenzija kosti za ugradnju implantata, pomoću podizanja poda sinusa i postavljanja zamenika za kost možemo stvoriti potrebne uslove“, ističu u stomatološkoj poliklinici „Dr Nadica Vučić“.

Ostale usluge

Estetska stomatologija
Oralna hirurgija
Ortodoncija
Damon sistem
Orptopan
Protetika
Implantologija
Paradontologija
Porodični sotomatolog
Dečija stomatologija
Zdravstveni turizam.

Dr Nadica Vučić i njen stručni tim s radošću Vas očekuje, stoji Vam na raspolaganju za vrhunsku uslugu i stručni savet iz svih područija estetske i opšte stomatologije.

Stomatološka poliklinika dr Nadica Vučić, opremljena najsavremenijim stomatološkim aparatima, smeštena u prizemnom prostoru TC Zona II, lok 11.

DR NADICA VUČIĆ
Stomatološka poliklinika
TC Zona II, lok 11
018/531-158
063/465210
nadent.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde