Naslovna Društvo Prolećni sajam zapošljavanja i Sajam profesionalne orjentacije 10. i 11. maja u...

Prolećni sajam zapošljavanja i Sajam profesionalne orjentacije 10. i 11. maja u Nišu

0
PODELI
Počeo Sajam zapošljavanja u Nišu foto: GP018

Grad Niš i Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Niš, organizuju prolećni Sajam zapošljavanja u sredu 10. maja, kao i Sajam profesionalne orjentacije u četvrtak 11. maja ove godine u prostorijama Oficirskog doma u Nišu u ulici Orlovića Pavla 28A.

Dosadašnja praksa pokazuje da je učešće na sajmu zapošljavanja odlična prilika za neposredni kontakt između poslodavaca i tražioca zaposlenja.

Pozivamo sve zainteresovane poslodavce da se prijave za učešće na sajmu gde će kao učesnik sajma dobiti svoj štand, pažnju medija i ono što je najbitnije kontakt sa potencijalnim kandidatima.

Apelujemo i na sugrađane da posete sajam zapošljavanja, koji je odlična prilika da na jednom mestu upoznaju preko četrdeset poslodavaca i apliciraju za više različitih poslova.

Najveća potražnja na ovogodišnjem sajmu biće za zapošljavanjem radnika u proizvodnji, šivačima, vozačima, radnicima u oblasti mašinske obrade, bravarima, zavarivačima, električarima, radnicima u hotelijerstvu sobaricama, konobarima, higijeničarima, recepcionerima, ali i za mašinskim i elektroinženjerima, ekonomistima, pravnicima…

Sajam profesionalne odlična je prilika za promociju i neposredni kontakt između obrazovnih ustanova i potencijalnih učenika i studenata.

Ove godine svoje programe će predstaviti više od četrdeset obrazovnih institucija, pa ovim putem pozivamo sve učenike osnovnih i srednjih škola da posete sajam profesionalne orijentacije, kako bi dobili stručnu pomoć u pravilnom izboru budućeg zanimanja, kao i relevantne informacije o mreži obrazovnih ustanova u regionu i njihovoj ponudi obrazovnih profila i nastavnih programa.

U okviru Sajma profesionalne orijentacije, Regionalna privredna komora Niš organizuje događaj pod nazivom „Dan otvorenih vrata dualnog obrazovanja – Кorak do praktičnog znanja“ sa ciljem promocije dualnog modela obrazovanja učenicima završnih razreda osnovnih škola.

Nacionalna služba za zapošljavanje snosi sve troškove organizacije sajmova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde