Naslovna Društvo Кnjige na poklon korisnicima pijačnih usluga i kupcima na pijaci Кrive livade

Кnjige na poklon korisnicima pijačnih usluga i kupcima na pijaci Кrive livade

0
PODELI

Zajedničkom akcijom JКP „Tržnica“ Niš i Niškog kulturnog centra na pijaci „Кrive livade“ obeležen je svetski dan knjiga, koji se svake godine obeležava 23. aprila na dan kada su preminula dva velika svetska
književnik Migel de Sarvantes i Vilijem Šekspir.

Oko 200 izdanja domaćih i stranih autora podeljeno je kupcima od strane prodavaca na pijaci i naših zaposelnih.

V.d. direktora JКP „Tržnica“ Niš, Goran Đorđević, izjavio je da na pijacama dolazi veliki broj ljudi i da podelom knjiga podsećamo naše sugrađane koliko je bitno čitati.

Goran Djordjevic, foto:promo

Nikola Ždraljević, rukovodilac sektora, naglasio je da će sličnih akcija biti i u narednom periodu, a da je ova akcija samo jedna u nizu šireg plana rukovodstva JКP „Tržnica“ Niš koja za cilj ima približavanje pijaca
našim sugrađanima.

Direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić istakao je da u niškom kulturnim centru traže nova netipična mesta koja nisu karakteristična za ovakve akcije i žele da skrenu pažnju da je knjiga preživela uprkos velikom prisustvu elektronskih medija.

Srđan Savić, foto:promo

Ovu akciju korisnici naših usluga i kupci na pijaci su prihvatili sa oduševljenjem i smatraju da je pijaca pravo mesto za ovakve i slične akcije zato što na pijaci dolazi veliki broj građana svih generacija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde