Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Curi ulični šiber ventil, nužan je iskop u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

NASTAVLjAJU SE RADOVI ULICI JOSIPA SLAVENSKOG

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Josipa Slavenskog, kod broja 21. Zbog zamene priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josipa Slavenskog, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Lamartinovoj, Lonarda Da Vinčija, Jelene Glavaški, Jelke Radulović i u delu ulice Majakovskog.

POPRAVKA KVARA U ULICI VIZANTIJSKI BULEVAR

Voda curi blizu mesta prethodnog kvara u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 120. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vizantijski bulevar, neposredno okruženje mesta intervencije.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U NASELjU VINIK

Voda curi na poluspojnici, potreban je iskop u naselju Vinik – Prevalac. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Vinik.

KVAR NA VEZI U SELU MILjKOVAC

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u selu Miljkovac. Zbog osposobljavanja prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Miljkovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u naselju Pasi Poljana, u ulicama: Milana Milićevića bb, Krajkovačkoj bb, Krajiškoj bb. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde