Naslovna Sve vesti Niš ITF TURNIR NA TERENIMA TENISKE AKADEMIJE ŽIVKOVIĆ OKUPIĆE 200 JUNIORA SVETA

ITF TURNIR NA TERENIMA TENISKE AKADEMIJE ŽIVKOVIĆ OKUPIĆE 200 JUNIORA SVETA

0
PODELI

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 22. do 30. aprila igraće se SERBIA JUNIOR TOUR Niš OPEN 2023 – međunarodni teniski turnir za juniore i juniorke do 18 godina iz serije ITF. Kvalifikacioni deo turnira počinje u subotu 22. aprila, dok će glavni deo turnira početi u ponedeljak 24. aprila 2023. godine. Finale se igra u nedelju 30. aprila. Mečevi su na programu od 10 sati i ulaz je slobodan.

Za prvi reket turnira boriće se nešto više od 200 tenisera i teniserki iz velikog broja zemalja (Srbija, Crna Gora, Kina, Ukrajina, Hrvatska, Nemačka, Bugarska, Švedska, Severna Makedonija, Slovenija, Amerika, Indija, Francuska, Bosna i Hercegovina, Holandija, Italija, Australija, Kanada, Grčka, Rumunija, Slovačka, Hong Kong, Austrija, Mađarska, Japan, Švajcarska, Poljska, Češka, Albanija, Turska, Velika Britanija). Tokom turnira igraće se mečevi u pojedinačnoj i dubl konkurenciji. Niš i Teniska akademija Živković imaće svoje predstavnike, odnosno predstavnice na turniru.

U susret turniru zapažene rezultate postigao je Mateja Stanisavljević (TAŽ). On je osvojio treće mesto u singlu i prvo u dublu na juniorskom ITF turniru u glavnom gradu Namibije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde