Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

NASTAVAK RADOVA U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ

Prethodnog dana je izvršena popravka dela priključne veze u ulici Zdravke Vučković, kod broja 29. Danas se nastavljaju prethodno najavljeni radovi i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

RADOVI NA MREŽI U ULICI KEJ 29. DECEMBAR

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju šiber ventila na uglu ulica Kej 29. Decembar i Mačvanske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje ili smanjeni pritisak u mreži do 15 sati, na prostoru od Cvijićeve ulice do spomenika Šabanu Bajramoviću, na platou kod Oficirskog doma.

POPRAVKA KVARA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u Ajdanovačkoj ulici, kod broja 5a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ajdanovačkoj ulici.

POPRAVKA KVARA U BUGOJNIČKOJ ULICI

Voda na površini, potrebno je raskopavanje zbog zamene prvog ventila u Bugojničkoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Bugojničkoj ulici.

KVAROVI NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u ulicama: u naselju Nikola Tesla, u Niškoj 38, u Niškoj Banji, u Tošketovoj 46, u naselju Dolac i selu Divljana. Popravka prvog ventila obavljaće se i na Mramorskom brdu, kod firme “Messer“. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde