Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ

Upao asfalt, potreban je iskop u ulici Zdravke Vučković, kod broja 29. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

POPRAVKA MREŽE U GORNjEM MATEJEVCU, U ULICI HAJDUK VELjKOVOJ

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ul. Hajduk Veljkovoj, kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Hajduk Veljkovoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA TOPONIČKOM PUTU

Voda na površini, potreban je iskop na Toponičkom putu, 200 metara ispred skretanja za Vrtište. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru moravskih sela, od Gornje Toponice do Čamurlije.

ISPITIVANjE MREŽE U ULICI VASE PELAGIĆA

Voda izbija na bedemu, potrebno je utvrditi tačno mesto havarije u ulici Vase Pelagića bb, na bedemu. Zbog ispitivanja vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom.

KVAR U VINIKU, NA PUTU ZA SELO KAMENICU

Voda na površini, potrebno je utvrditi tačno mesto kvara u naselju Vinik, na putu za Kamenicu, ispod balon sale. Zbog radova na ispitivanju vodovodne mreže neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVKA MREŽE U LOZNOM KALEMU

U planu su radovi na popravci oštećene vodovodne mreže u Loznom kalemu. Zbog intervencije na priključenju novoizgrađene mreže za “Aqua park“ biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Loznog kalema.

KVAROVI NA PRVIM VENTILIMA U NASELjU DEVETI MAJ

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda na više adresa. Zbog radova u šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Topličkog partizanskog odreda.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde