Naslovna Društvo Uskršnja akcija MC Road Guardiana-a: Odaberi svog bajkera i odmerite snage

Uskršnja akcija MC Road Guardiana-a: Odaberi svog bajkera i odmerite snage

0
PODELI

MC ROAD GUARDIAN NIŠ u saradnji sa udruzenjem Gupoan , organizovao je danas humanitarno uskršnje druženje sa decom u centru grada u Obrenovićevoj ulici kod banke dobročinstva.

Odaberi svog bajkera i odmerite snage“, naziv je ove akcije, a Milan Stojiljković Džoni  dodaje da je u pitanju humanitarna akcija.

Svako ko je danas ovde, može da donira prilog, koliko može, da izabere uskršnje jaje i bajkera, i da uslovno rečeno odmeri snagu. Iako su zapravo svi pobednici, ovo je način da animiramo decu i pomognemo. Pripremili smo i zanimljiv ram za slikanje, za uspomenu“.

Ideja je kaže Milan da i ova akcija postane tradicija, baš kao i novogodišnni Deda mrazovi, a do kraja godine ih očekuje „Vožnja prijateljstva “ 7. maja, pa cestival Jovanovo srce 38. jula u Banovini i za kraj veliki Moto skup u avgustu.

Deo ove manifestacije bilo je i Gradsko udruženje osoba sa autizmom koje je nastavilobsa svojim akcijama.

Ana Zlatanović, foto:gp018

Rešili smo da ne stajemo samo na obeležavanju 2. aprila, jer autizam je tu svih 365 dana u godini. Nastavićemo na svake 2 nedelje sa nekim aktivmostima kako bi se naš glas čuo. Pored ovakvih radionica, u planu su i modne revije, poetske večeri itd.“, kaže Ana Lazarević iz ovog udrženja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde