Naslovna Društvo Omogućena isplata dugovanja prema „Objedinjenoj naplati“ na 24 rate

Omogućena isplata dugovanja prema „Objedinjenoj naplati“ na 24 rate

0
PODELI
Objedinjena naplata foto; GP018

Nišlije, koje nisu redovno plaćale račune „Objedinjenoj naplati“, imaće priliku da svoja dugovanja otplate na rate. Onima, koji su već potpisali ugovore o otplati na rate, nudi se mogućnost reprograma ostatka duga.

Grad Niš će omogućiti svim Nišlijama, uključujući i one koji su ranije zaključili ugovore o reprogramu, da svoja dugovanja mogu da izmire u 24 mesečne rate, a socijalno ugroženima na 60 rata. Prijavljivanje za reprogram duga će biti u sedištu preduzeća JKP „Objedinjena naplata“ u ulici Nade Tomić 7, od 1. maja do 30 juna.

Vladislava Ivković foto; ni.rs

„Pripremili smo nove pogodnosti za sugrađane koji imaju neizmirena dugovanja prema „Objedinjenoj naplati“. Grad Niš daje pogodnosti da se dugovanja otplate na 24 mesečne rate. Mislili smo i na one koji su ranije potpisali ugovore o otplati na rate i sada im nudimo mogućnost reprograma za ostatak duga. A za korisnike koji se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad predvideli smo mogućnost otplate duga na 60 rata“, navela je pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković.

Direktorka JKP „Objedinjena naplata“ je pozvala sve zainteresovane Nišlije da se za akciju reprograma prijave u ovom javnom komunalnom preduzeću od 1. maja do 30. juna.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde