Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

NASTAVLjAJU SE RADOVI U PUMPNOJ STANICI “NAIS“

Nastavljaju se radovi na saniranju kvara u pumpnoj stanici“Nais“, i biće u prekidu vodosnabdevanje do 13 sati u moravskim selima: Čamurlija, Čamurlijski put, Vrtište, Trupale, Mezgraja, Gornja Toponica.

RADOVI NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u Čarenskoj ulici, kod brojeva od 41 do 45. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čarenskoj ulici, i moguć prekid u okolnim ulicama.

POPRAVKA KVARA U SELU MRAMOR

Voda na površini, potreban je iskop u selu Mramor, preko puta skretanja za selo Batušinac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Mramor, Mramorski potok i na Batušinačkom putu.

KVAR NA VEZI U ULICI JELKE RADULOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop servisnog zbog zamene prvog ventila u ulici Jelke Radulović, kod broja 7. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jelke Radulović.

KVAROVI NA PRVIM VENTILIMA U NIŠKOJ BANjI I NA DRUGIM LOKACIJAMA

Nastavaju se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u Niškoj Banji, u kamp naselju. Tokom dana obavljaće se intervencije u naselju Nikola Tesla, u ulicama II Nišavskoj i Niškoj. Popravke po šahtama nastavljaju se u ulicama: Đorđa Andrejevića Kuna 22, Jovana Babunskog 20a i 30, Čarnojevićevoj 8, Gornjomatejevačkoj 47, Žikice Jovanovića Španca 18 i još nekima. Zbog radova u šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde