Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA PARISKE KOMUNE I GARSIJE LORKE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Pariske komune i Garsija Lorke. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Pariske komune, na prostoru od semafora kod pijace Boško Buha do ulice Branka Krsmanovića.

KVAR NA MREŽI U VIKEND NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, potreban je iskop u vikend naselju Gornja Vrežina. Prethodnog dana su obavljani radovi na zameni ventila ali su otkrivena curenja na dve lokacije i zbog popravki biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru vikend naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U NASELjU PRVA KUTINA

Voda izbija ispod mosta u naselju Prva Kutina, u delu naselja Biljača i potreban je iskop na nepristupačnoj lokaciji. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Prva Kutina.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda curi na prvim ventilima, nastavak intervencija u Niškoj Banji, i Jelašnici. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Trupale – ul. Radnička, Trg Oslobođenja, selu Mezgraja – ul. Maršala Tita, Koče Popovića, vikend naselju Supovac, Naselju Nikola Tesla – Broj 6 ul.Ljubice Luković, Radinski put, Kragujevački oktobar. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde