Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U ULICI BULEVAR MEDIJANA

Voda na površini, nužan je iskop ispred kompanije “Velefarm“, u ulici Bulevar Medijana bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja“Beverli Hils“.

PRODUŽETAK RADOVA U ULICI BULEVAR CARA KONSTANTINA

Danas se nastavljaju prethodno najavljeni radovi u ulici Bulevar Cara Konstantina bb, na putu za firmu “Nissal“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja od 9 do 15 sati na prostoru naselja Brzi Brod i Nikola Tesla.

NASTAVAK RADOVA U VIKEND NASELjU GORNjA VREŽINA

Danas se nastavlja prethodno najavljena intervencija na priključnoj vezi i biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati na prostoru vikend naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA VEZE U ULICI RENGENOVOJ

Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u Rentgenovoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rentgenovoj ulici.

INTERVENCIJA U HILANDARSKOJ ULICI

Tokom dana obavljaće se radovi na pronalaženju deoničnog zatvarača u Hilandarskoj ulici, kod broja 24. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Hilandarskoj ulici.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda curi na prvim ventilima, potrebne su intervencije u naseljima: Deveti maj, u ulici: Popovačkoj i Niškoj Banji, u ul. Trg Republike i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u selima: Čokot, Jelašnica, Trupale, Sečanica, Donja Toponica, Donja Trnava. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde