Naslovna Društvo Uklonjen nelegalno odložen otpad u Crvenoj zvezdi i Niškoj banji

Uklonjen nelegalno odložen otpad u Crvenoj zvezdi i Niškoj banji

0
PODELI

U poslednja 24 časa primetili smo na nekoliko lokacija nelegalno odložen otpad pored reke i na javnim površinama, otpad je uklonjen što se može videti na fotografijama, lokacije su sledeće: Ulica Volfganga Amadeusa Mocarta, Ulica Mojsija Mihajlovića Tošketa u Niškoj Banji, Zetska (iznad „Vagresa“).

Apelujemo na sve sugrađane da ne odlažu otpad na javnim površinama, sve vrste otpada mogu besplatno odložiti u Reciklažnom dvorištu „Crvena Zvezda“.

Pored otpada na javnim površinama primetili smo i nelegalno odložen otpad pored podzemnih kontejnera na lokacijama: Patrisa Lumumbe između brojeva 7 i 9, Bulevar Nemanjića 48 (kod vrtića „Leptirić“), Dragiše Cvetkovića 28, lokacije su sada čiste što se može videti na fotografijama.


JКP „Mediana“ iz podzemnih kontejnera odvozi otpad najmanje dva puta nedeljno, a sa nekih lokacija 4 i 5 puta. Nije redak slučaj da građani ostave kabasti ili čak komunalni otpad pored grupe kontejnera od kojih je jedan pun a ostali prazni. I ovoga puta apelujemo na nesavesane građane da to ne čine jer ruže grad i rizikuju da dobiju prekršajnu kaznu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde