Naslovna Servisne informacije JKP NAISSUS – RADOVI I POPRAVKE ZA 24.3.2023.

JKP NAISSUS – RADOVI I POPRAVKE ZA 24.3.2023.

0
PODELI

STABILIZOVAN SISTEM VODOSNABDEVANJA NA NIŠAVSКOM КEJU
Postupak stabilizacije sistema vodosnabdevanja na Nišavskom keju, u ulici Pariske komune traje nekoliko dana ali to ne utiče na uredno snabdevanje vodom za sugrađane.

Nekorektno izveštavanje“ Južnih vesti“ ne doprinosi objektivnom informisanju građana, i to nije prvi put. Od početka intervencije naši korisnici su imali uredno vodosnabdevanje, osim dve stambene zgrade u ulici Pariske komune, kod ulaza 29 i 31, koji su bili bez vode dva i po dana i za to vreme je bila prisutna auto-cisterna koja je stanarima obezbeđivala pijaću vodu. Redovni postupak upuštanja vode znači laganu stabilizaciji sistema vodosnabdevanja kod cevovoda većeg prečnika a ne prekid u snabdevanju vodom za sugrađane.

КVAR NA MREŽI U SELU POPOVAC
Voda na površini, nužan je iskop u selu Popovac, u ulici Železničkoj. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Železničkoj ulici.

POPRAVКA КVARA U GORNJEM MATEJEVCU
Voda na povrini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, kod trgovine “AS“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.

КVAR NA MREŽI U DONJEM MATEJEVCU
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Donji Matejevac, u naselju Vrbica. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Donji Matejevac.

POPRAVКA КVARA U NASELJU КITICE
Voda na asfaltu, potreban je ručni iskop u naselju Кitice. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Кitice.

КVAR NA VEZI U ULICI VARDARSКOJ
U planu je osposobljavanje servisnog ventila u Vardarskoj ulici, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde