Naslovna Društvo RADNO I SVEČANO: ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA SUBNOR-a GRADA NIŠA

RADNO I SVEČANO: ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA SUBNOR-a GRADA NIŠA

0
PODELI
U Sali Doma Vojske Srbije – Niš , 21 . marta 2023 . godine , Održana je Izborna Skupština Subnor – a GRADA Niša .

Pored izabranih Delegata , Skupštini su prisustvovali i predstavnici grada i njenih Institucija , Vojske Srbije i Ministarstva Odbrane , MUP -a , SPC , Univerziteta u Nišu , javnog , privrednog , kulturnog i političkog života grada Niša , kao i predstavnici Boračkih i Patriotskih udruženja .

Izbornom Skupštinom je Predsedavao Profesor Dr . Vidimir Veljković , pukovnik – pilot u penziji .
Posebno ističem prisustvo gospodina Karanović Mileta , Državnog Sekretara u Ministarstvu za rad , zapošljavanje , boračka I socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije , Predsednika Skupštine Subnor – a Srbije , profesora Miroljub Stojčića sa stranicama i Počasnog člana Subnor – a Srbije Profesora Dr. Radoslava Bubnja , doskorašnji Rektora Univerziteta u Nišu .

Skupština broji 45. delegata, a uz to Skupština je usvojila Statut , Program rada za narednih četiri godine i Izabrala Organe Gradskog Odbora Subnor – a GRADA Niša .

Bila mi je čast i zadovoljstvo , ali i velika obaveza i odgovornost , što sam Jednoglasno izabran za Predsednika Subnor – a grada Niša u naredne četiri godine , kao Prvi među jednakim Borcima- rekao je Anđelko Milićević pukovnik Đeko , Predsednik Subnora

SUBNOR SRBIJE JE NA DOBROM PUTU !!!
ŽIVELA SRBIJA !!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde