Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

KVAR NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Deveti maj, u Vlasotinačkoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Vlasotinačkoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ĆURLINSKOJ ULICI

Voda na povrini, potreban je iskop u Ćurlinskoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

KVAR NA VEZI U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Cara Lazara, kod broja 25a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Cara Lazara.

POPRAVKA KVARA U BORSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potrebna je intervencija u Borskoj ulici, kod broja 5. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Borske ulice, na prostoru kod skretanja za Gornjematejevačku.

KVAR NA MREŽI U NASELjU BRZI BROD

U planu je intervencija na vodovodnoj mreži F-500, u naselju Brzi Brod, na putu za firmu “Nissal“. Zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti prekida u snabdevanju vodom.

ZAVRŠENA INTERVENCIJA NA NIŠAVSKOM KEJU

Sanirana je havarije na Nišavskom keju, u ulici Pariske komune. U toku su zemljani radovi i lagano upuštanje vode, kako bi se stabilizovao sistem i vratio u redovno stanje vodosnabdevanja na celom prostoru.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Koste Stamenkovića 35, Kralja Stefana Prvovenčanoga 20a, Delijski vis 13/b, Marina Držića 112, Bilećska 15, Heroja Pop Miće 28, Sindikalni stanovi 9, Učitelj Tasina 9, i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde