Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U RAŽANjSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ražanjskoj, kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

RADOVI NA MREŽI U ULICI PETRA SERATLIĆA

U planu su radovi najavljeni prethodnog dana, na vodovodnoj mreži u ulici Petra Seratlića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 12 sati u ulici Petra Seratlića, i delu Univerzitetskog Kliničkog centra.

NASTAVAK RADOVA U ULICI PARISKE KOMUNE

Nastavljajuse radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže AC 300 u ulici Pariske komune, kod broja 21. Ekipe JKP “Naissus“ od jutarnjih sati nastavljaju sanaciju oštećenog cevovoda, i ostaje prekid u dve stambene zajednice, sa brojevima 29 i 31. Za vreme dok traju radovi auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežuraće ispred pomenutih zgrada do završetka radova i normalizacije vodosnabdevanja na celom prostoru.

POPRAVKA KVARA U SELU SEČANICA

Voda na povrini, potreban je iskop u selu Sečanica. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

KVAR NA VEZI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac, ispod pečurke. Ukoliko se tokom dana budu izvodili radovi moguć je prekid vodosnabdevanja u selu Supovac.

POPRAVKA KVARA U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda na asfaltu u naselju Medoševac, u ulici 7. Juli, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Medoševac.

KVAR NA MREŽI U NASELjU BRZI BROD

U planu je intervencija na vodovodnoj mreži F-500, u naselju Brzi Brod, na putu za firmu“Nissal“. Zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Orlovića Pavla 4, Svrljiškog partizanskog odreda – na više adresa, Hajduk Stanka 11, Obilićev venac 5-7, Učitelj Tasina 9, Njegoševa 15b, Mokranjčevoj 94, 63/2 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde