Naslovna Servisne informacije JKP NAISSUS – RADOVI I POPRAVKE ZA 20.3.2023.

JKP NAISSUS – RADOVI I POPRAVKE ZA 20.3.2023.

0
PODELI

RADOVI NA MREŽI U ULICI PARISКE КOMUNE
Nastavljajuse radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže AC 500 u ulici Pariske komune, kod broja 21. Pojačana ekipa JКP “Naissus“ je brzom intervencijom izvršila prevezivanje mreže tako da je u kratkom roku vraćeno vodosnabdevanje za korisnike na prostoru Nišavskog keja, od ušća Gabrovačke reke u Nišavu do tržnog centra“Lidl“. Od jutarnjih sati se nastavljaju radovi na konačnom saniranju oštećenog cevovoda, postoji prekid u dve stambene jedinice, sa brojevima 29 i 31. Jedna ekipa vodovoda intenzivno radi kako bi što pre i ovi korisnici dobili uredno snabdevanje vodom.

КVAR NA MREŽI U ULICI VASILIJA VUКOTIĆA
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vasilija Vukotića, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vasilija Vukotića.

INTERVENCIJE U NASELJU GORNJA VREŽINA
Voda curi na putu i zupčastoj spojnici u naselju Gornja Vrežina. Zbog osposobljavanja priključnih veza na dve adrese, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.

КVAR NA VEZI U SELU ČOКOT
Voda na površini, potreban je iskop u selu Čokot, u Mramorskoj ulici, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mramorskoj ulici.

POPRAVКE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA
Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Dimitrija Tucovića 114, Кozaračkoj 25, Ratka Sofijanića 3, Trebinjskoj 109, Narodnih heroja 99, Mokranjčevoj 94 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde