Naslovna Društvo Oformljen Okružni odbor udruženja penzionera Nišavskog okruga

Oformljen Okružni odbor udruženja penzionera Nišavskog okruga

0
PODELI

U cilju zaštite i poboljšanja socijalnog i materijalnog položaja penzionera, obavljanja drugih poslova od zajedničkog interesa penzionera, jedinstvenog zajedničkog nastupa prema drugim institucijma i organima, Udruženja penzionera Nišavskog okruga su danas, u prostorijama Gradske organizacije penzionera Niš osnivala Okružni odbor Udruženja penzionera opština Nišavskog okruga.
Na Osnivačkoj sednici prisustvovali su predstavnici Udruženja penzionera opština Nišavskog okruga iz opština Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni krst, Niška Banja, Svrljig, Gadžin Han i Gradske organizacije penzionera Niš.


Na sednici su izabrani, za Кoordinatora Okružnog odbora Zečević Mirko iz Gradske organizacije penzionera Niš a za zamenika Кoordinatora Slaviša Matejić iz Udruženja penzionera opštine Svrljig, kao i članovi Okružnog odbora.


Okružni odbor ima, pre svega, koordinativnu funkciju između udruženja penzionera opština na svojoj teritoriji, u cilju ujednačavanja prakse i boljeg funkcionisanja udruženja.


Samim tim pozivamo i druga udruženja penzionera opština Nišavskog okruga da se priključe okružnom odboru gde su dobrodošli.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde