Naslovna Društvo Obeležavanje Svetskog Dana osoba sa Daunovim sindromom u Regionalnom centru Niš

Obeležavanje Svetskog Dana osoba sa Daunovim sindromom u Regionalnom centru Niš

0
PODELI
Povodom obeležavanja Svetskog Dana osoba sa Daunovim sindromom udruženje za pomoć osobama sa L. Down sindromom i udruženja “MI” organizuju manifestaciju.

Učesnici su OŠ “Kole Rašić”, muzička škola “By Heart”, produkcija “Misha Ignjatović” i gosti iz organizacije “Best Buddies” Srbija. Ova manifestacija će se održati 21. marta 2023. godine sa početkom u 13 časova u Regionalnom centru Niš, ul. Pariske komune bb.

Tema ovogodišnjeg obeležavanja je „Razbijanje predrasuda: Upoznajte inspirativne osobe sa Daunovim sindromom“. Na ovom događaju imaćete priliku da upoznate ljude sa Daunovim sindromom, koji će podeliti sa vama svoje priče i iskustva.
Pored toga, biće tu i gosti iz organizacije “Best Buddies Srbija”, koja podržava i promoviše inkluziju i prijateljstva među ljudima sa i bez invaliditeta.

Ova manifestacija je otvorena za sve ljude dobre volje, koji žele da se informišu i uključe u promovisanje inkluzije i jednakosti. Nadamo se da ćete se pridružiti ovom događaju i da ćete nam pomoći da zajedno stvorimo bolje i inkluzivnije društvo.
Program:

1.Obraćanje sekretara udruženja “ L.Down”
2. Nastup hora,dramskih i muzičkih sekcija, OŠ “Kole Rašić”
3. Promocija kratkog filma “Upoznajte inspirativne osobe sa L. Down sindromom mentalnim invaliditetom”
4. Predstavljanje inkluzivnog druženja Organizacije “Best Buddies Srbija” zajedno sa volonterima Filozofskog fakulteta u Nišu
5. Zajednički nastup članova udruženja “ L.Down” i “Mi”

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde