Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U RAŽANjSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Ražanjskoj ulici, kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

POPRAVKA VEZE U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, nužan je iskop u Niškoj Banji, u Čegarskoj ulici, kod broja 55. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Čegarskoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI CARA DUŠANA

Voda na površini jer je prso prvi ventil u ulici Cara Dušana, kod broja 156. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Cara Dušana.

INTERVENCIJA U ULICI MARINA DRŽIĆA

Voda curi na zupčastoj spojnici, potreban je iskop u ulici Marina Držića, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Marina Držića.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi u selu Ljuberađa, na više adresa (100 m od pumpne stanice i na putu za Linovo). Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Ljuberađa.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Njegoševoj, kod brojeva 7, i 15b, Negotinskoj 31/p, Petra Dobrnjca bb, Vojvođanskoj 18, Gornji Matejevac – Kraljevića Marka 9, Mokranjčevoj 63/2 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde