Naslovna Društvo Manekenke iz Srbije Jelena Ilić i Katarina Kuzmanov učestvovale na Paris Fashion...

Manekenke iz Srbije Jelena Ilić i Katarina Kuzmanov učestvovale na Paris Fashion Week-u i takmičenju Miss Supertalent World

0
PODELI
Supertalent World

Jelena Ilić i Katarina Kuzmanov manekenke iz Novog Sada i iz Niša  učestovale na takmičenju u lepoti u Parizu.

Manekenke iz Agencije SNOB, učestvovale su na takmičenju MISSSUPERTALENT OF THE WORLD 2023 u Parizu. Finale je održano 27.02.2023. godine Srbiju je predstavljala Katarina Kuzmanov iz Novog Sada, dok je Crnu Goru predstavljala Jelena Ilić iz Niša, koja ima poreklo iz Crne Gore.

Takmičenje je okupilo 30-tak manekenki iz celog sveta, i manekenke su pored revija imale zadatak da predstave svoj talenat. Katarina se predstavila baletom, dok je Jelenin talenat bila gluma. Nakon takmičenja, zahvaljujući organizatorima, najbolje manekenke su učestvovale na manifestaciji Paris Fashion Week 2023, među kojima su bile i Jelena i Katarina.

Jelena Ilić foto: agencija Snob

Jelena Ilić je članica modne Agencije SNOB, i prethodnih dana je učestvovala na takmičenju MISS SUPERTALENT OF THE WORLD 2023, (facebook link) koju je organizovala agencija iz Južne Koreje. Ovog puta se takmičenje održavalo u Parizu, tako da su članice nakon takmičenja, radile modne revije i za kreatore na Paris Fashion Week manifestaciji. Jelena je inače iz Niša, ali ima i državljanstvo Crne Gore, koju je predstavljala na ovom takmičenju.

Pročitajte mali intervju sa Jelenom.

– Koju ste republiku predstavljale?

Moje ime je Jelena Ilić i ja sam na takmičenju predstavljala Crnu Goru.

– Koliko je bilo učesnica na takmičenju?

Bilo je dosta učesnica iz celog sveta, mislim da nas je bilo preko dvadeset.

– Da li si ostvarila nova prijateljstva?

Naravno, ostvarila sam dosta novih prijateljstva, sve devojke su bile jako prijatne, druželjubive i bilo je prelepo družiti se i provoditi vreme sa njima.

– Da li si ostvarila nove poslovne kontakte?

Ostvarila sam sa kreatorima koji su bili na reviji i čije sam kreacije nosila, svi su jako profesionalni i izuzetni u svom poslu.

– U kom ste hotelu odsele i kakva je bila hrana?

Bile smo smeštene u hotelu Holiday Inn, hotel je bio jako dobar kao i osoblje u njemu, sobe su nam bile lepe, čiste, uredne i sa prelepim pogledom na Pariz. Hrana je bila na nivou, bilo je svega i svačega, sve smo bile zadovoljne hranom.

– Šta ti se najviše svidelo u Parizu?

Ovo je bio prvi put da sam posetila Pariz ali sigurno ne i poslednji. Grad je prelep, ljudi prijatni i možete videti dosta različitih nacija, i svi funkcionišu zajedno što je jako lepo. Naravno Ajfelov toranj je neverovatan kao i slike koje se naprave ispred. 

– Koje kreatore bi izdvojila sa Fashion Week-a u Parizu?

Već sam pomenula da su svi kreatori bili izuzetni, tako da ne bih izdvajala neke. Svako od njih ima svoj stil i najbolji je u tome, videla sam dosta prelepih kreacija koje sam i nosila.

– Koji je tvoj hobi?

Volim da treniram, trudim se da redovno idem u teretanu, volim da čitam i da putujem.

– Da li imaš omiljeni sport?

Do pre par godina sam trenirala odbojku i to je sport koj obožavam jer sam se dugo bavila odbojkom i imam neku posebnu ljubav prema tome, ali u nekom trenutku sam prestala jer sam imala više obaveza oko modelinga i ostalih stvari i promenili su mi se prioriteti u životu ali naravno uvek će mi to biti omiljeni sport.

– Za kraj nam reci tvoje utiske?

Kad sve sumiram, jedno prelepo iskustvo i jako mi je drago da sam bila deo svega toga. Nadam se uskoro još lepšim događajima, revijama i saradnjama. Sve ovo je bilo zahvaljujući Agenciji Snob.

Katarina Kuzmanov foto: agencija Snob

Katarina Kuzmanov je članica modne Agencije SNOB, i prethodnih dana je učestvovala na takmičenju MISS SUPERTALENT OF THE WORLD 2023, (facebook link) koju je organizovala agencija iz Južne Koreje. Ovog puta se takmičenje održavalo u Parizu, tako da su članice nakon takmičenja, radile modne revije i za kreatore na Paris Fashion Week manifestaciji. Katarina je inače iz Novog Sada, i na takmičenju je predstavljala Srbiju.

Pročitajte mali intervju sa Katarinom.

– Zdravo Katarina, koju ste republiku predstavljale?

Moje ime je Katarina Kuzmanov i ja sam na takmičenju predstavljala Srbiju.

– Koliko je bilo učesnica na takmičenju?

Mislim da je bilo oko tridesetak devojaka. 

– Da li si ostvarila nova prijateljstva?

Svakako da jesam. Sve devojke su bile predivne, druželjubive i pre svega profesionalne. Bez njih ništa ne bi bilo isto. 

– Da li si ostvarila nove poslovne kontakte?

Naravno! Ostala sam u kontaktu sa dizajnerima, organizatorima i fotografima. 

– Koje kreatore bi izdvojila sa Fashion Week-a u Parizu?

Izdvojila bih dragu Lucia Park. Toliki profesionalizam i posvećenost svakom detalju da sam ja bila oduševljena sa njenim radom, kao i sa njenim kreacijama. 

– U kom ste hotelu odsele i kakva je bila hrana?

Bile smo smeštene u hotelu Holiday Inn Paris. 

Predivan hotel kako spolja, tako i iznutra. Imale smo fantastičan pogled. Predivne, čiste sobe i prijatno osoblje. Hrana je bila raznovrsna i preukusna. 

-Koji je tvoj hobi i sta voliš da radiš u slobodno vreme?

Od svoje treće godine se bavim baletom i ples je svakako nešto što me čini srećnom. Volim da treniram i trudim se da pored svih obaveza stižem redovno u teretanu. Bavim se modelingom od svoje trinaeste godine. Volim prirodu, volim da čitam, da trčim, da putujem i da provodim vreme sa svojim prijateljima i sestrama. 

-Da li imaš omiljeni sport?

Izdvojila bih umetničko klizanje i plivanje. 

Smatram da nema zdravijeg sporta od plivanja. Trenirala sam umetničko klizanje i plivanje u jednom periodu života, ali sam se uvek vraćala na balet. Umetničko klizanje mogu da gledam satima i nikad mi neće dosaditi.

Za kraj želim da se zahvalim mojoj Agenciji Snob, svim prijateljima i porodici koji su sve ovo ispratili i pružali mi podršku. Veliko hvala svima! 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde